Geslaagd paasspringconcours!

Het paasspringconcours op tweede paasdag was een groot succes. De jongste ruitertjes in de behendigheid waren mooi verkleed. De prijs voor de mooiste outfit ging naar Rosa Brokx en Tijn Loevering. Voor het rijden van het parcours was Bente Hakkens op Trix de beste.

Hierna volgde de springrubrieken van 40 cm t/m 1 meter. De belangstelling was groot en er werd netjes gereden. De eerste prijswinnaars zijn Karlijn van de Brug op Shadow in de 40 cm, Hanna Wagenvoort op Kiki in de tweede groep 40 cm, Charlotte van Zuidam op Gazelle in de eerste groep 50, Mayte Verschraagen op Binky in de tweede groep 50 cm, Tessa van Burken in de 50 cm paarden, Mik Loevering in de 60 cm, Jet Veenendaal in de 70 cm en bij de rubrieken vanaf 80 cm won Romy Bos een eerste prijs. Alle deelnemers van harte gefeliciteerd!

Voor de jonge kinderen was er een leuk paasspel in het weilland. En ook werd op deze dag de nieuwe Ponypretwinkel in gebruik genomen.
De dag werd afgesloten met het synchroonspringen. Hierbij leggen de ruiters in tweetallen eenzelfde parcours af. Voor het gelijk springen waren Noor en Nine Meiss de  beste. Bij deze rubriek kwamen de mooiste creaties voor paard én ruiter voorbij, erg veel werk was hieraan besteed. De prijs voor de mooiste outfit ging naar Suzanne ten Dam en Ardine de Vos op Dramont en Praline met als thema Dia de Muertas. Maar ook bij de andere combinaties waren geweldige outfits te bewonderen!

Het was een erg gezellige tweede paasdag. Graag willen we alle vrijwilligers die hebben geholpen én de makers en inrichters van de Ponypretwinkel bedanken!! En ook degenen die spullen voor de Ponypretwinkel hebben gedoneerd: hartelijk dank!

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.