Trakehnerkeuring met George en Onyx

De jaarlijkse stamboekkeuring van Trakehner Contact Nederland op Manege Groenewoude was een succesvolle dag.
Dit jaar was een kleine jaargang maar wel met veel kwaliteit. Het eerste veulen van Manege Groenewoude was Onyx, een Kentucky veulen uit een Millennium moeder (Octavia). Hij kreeg van de Duitse keurmeesters maar liefst 54 punten. Later op de dag werd het veulen als derde geplaatst.
Het tweede veulen van de manege was George, een Fairmont Hill veulen uit een TCN Partout merrie (Tooty). George liet zich in stap, draf en galop zeer goed zien. George werd dan ook als eerste geplaatst en was voor de Duitse commissie de onbetwiste kampioen. De voorzitster van de commissie nodigde beide veulens uit om deel te nemen aan het veulen kampioenschap van het Rheinland.
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.