Buitenritten

Paardrijden in het mooiste bos- en natuurgebied van Nederland?  In landgoed Den Treek-Henschoten ligt 70 kilometer ruiterpad voor u klaar.

Ritten met begeleiding
Van het voorjaar tot het najaar kunt u vrijwel elke zondag kunt u om 10.00 op de manege terecht voor een buitenrit.  Tijdens zomermaanden worden er ook op zaterdagmiddag bosritten georganiseerd.
Om teleurstelling te voorkomen graag van tevoren reserveren  (033 2861456).

Kosten voor een rit van ca. 2,5 uur met begeleiding en inclusief verplichte treekpenningen voor ruiters van Manege Groenewoude € 45,– en jeugd tot 16 jaar € 40,–. Kosten voor ruiters van buiten af zijn € 5,00 hoger, inclusief een drankje.

Meer informatie over (bijzondere) ritten vind je hier.

Buitenritten
Wilt u met een groepje vrienden een buitenrit maken, dan kan dat ook bij ons. Daarvoor is wel voldoende rij-ervaring vereist, dit wordt voor het vertrek gecontroleerd. De kosten van een bosrit van 2½ uur bedragen € 50,00 p.p. inclusief koffie en cake bij aankomst. Ook zijn langere tochten mogelijk. De prijs wordt dan in overleg afgesproken. Het is mogelijk om aansluitend op de activiteit lekker bij ons te lunchen. We kunnen een eenvoudige of uitgebreide lunch verzorgen, prijs in overleg.
Net als voor het rijden op de manege geldt moet bij een buitenrit een veiligheidscap gedragen worden. Een veiligheidscap kan bij ons gehuurd worden.

Heeft u bijzondere wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Comments are closed.