Aanpassingen lestijden rond de feestdagen

I.v.m. de feestdagen zijn er wat wijzigingen in de lessen.

Goede vrijdag 30 maart gaan de lessen gewoon door, overdag en ’s avonds. De les van 17.00 uur wordt verplaatst naar 16.00 uur.

Tweede paasdag maandag 2 april vervallen alle lessen. Wel hebben we dan het gezellige paasspringconcours voor alle leeftijden en niveaus!

Koningsdag vrijdag 27 april is er ’s middags en ’s avonds geen les.

’s Ochtends is er om
-          9.30 uur: paardenles voor de ruiters van de vrijdag
-          10.30 uur: ponyles voor de ruiters van de vrijdagmiddag
-          10.30 uur bosrit

Bevrijdingsdag zaterdag 5 mei gaan alle lessen gewoon door.

Hemelvaartsdag 10 mei vervallen alle lessen. ’s Ochtends is er een dauwtraprit met na afloop pannenkoeken eten!

Tweede pinksterdag maandag 21 mei vervallen alle lessen. Er is een buitenrit met picknick!

Mogelijkheden om lessen in te halen:

-          Met de ponykampdagen in de meivakantie is er de mogelijkheid om inhaallessen te gebruiken (maximaal 2 per kampdag, per les € 8,00 korting). Op 30 april en 1 mei is het 8+ kamp, losse kampdagen zijn op 2 en 3 mei. Bij wijze van uitzondering kunnen ook gemiste lessen van het lopende kwartaal (februari t/m april) worden ingehaald op de kampdagen op 1, 2 en 3 mei.
-          Met het oefenspringen voor Pasen kun je een inhaalles gebruiken. Het oefenspringen is op vrijdag 30 maart 15.00 uur (voor behendigheid, 40 en 50 cm). Zaterdag 31 maart is het om 14.30 parcours bouwen en om 15.00 oefenspringen vanaf 60 cm.
-          Inhaallessen gebruiken met vrij rijden in overleg (niet voor beginners).
-          Met de bosritten kunnen inhaallessen worden gebruikt (bij gebruik van een inhaalles les wordt € 8,00 korting gegeven, maximaal 2 inhaallessen per bosrit). De bosritten zijn niet voor beginners; info volgt binnenkort.
-          Inhalen is alleen bestemd voor ruiters met een kwartaalabonnement.
-          Klanten met automatische incasso kunnen de eerste afgemelde les van het kwartaal niet inhalen. Ieder kwartaal betaal je 12 lessen en mag je er 13 rijden, dus 1 gratis les. Deze gratis les kan echter niet worden ingehaald. Deze regel geldt niet voor de dagen dat de manege geen lessen aanbiedt.  Dus als b.v. op 2e pinksterdag de eerste les van het kwartaal wordt gemist, mag deze gewoon worden ingehaald.
-          Inhalen kan alleen binnen hetzelfde kwartaal. Het huidige kwartaal loopt van 1 februari t/m 30 april, het volgende kwartaal van 1 mei t/m 31 juli. Een uitzondering is gemaakt voor de kampen in de meivakantie (zie boven)
-          Aanmelden voor activiteiten kan per mail of in de kantine. Het afspreken van inhaallessen is het makkelijkst via de mail.
-          Wanneer je met vakantie gaat, horen we dat graag zo vroeg mogelijk, via de mail.

 

Comments are closed.