Instructieweekend volwassenen 21 en 22 april 2018

In april hebben we een weekend voor volwassen ruiters  die twee dagen serieus aan de slag willen met het dressuurrijden.  Het is bedoeld voor manegeruiters en voor pensionruiters die (nog) geen KNHS-wedstrijden rijden.

Tijdens deze dagen leren de deelnemers meer inzicht te krijgen in de dressuur. We besteden aandacht aan de houding en balans van de ruiter en van het paard. Begrippen zoals natuurlijk evenwicht, aanleuning, nageeflijkheid en recht richten  komen aan de orde.  We krijgen meer inzicht door theorie (achter het rijden) en we maken gebruik van filmmateriaal. De deelnemers  krijgen in kleine groepjes les en we leren door naar elkaar te kijken.

Heb je zin om mee te doen…. Het belooft een leerzaam en gezellig weekend te worden!

Het weekend begint zaterdag 21 april om 10.00 uur en we sluiten de zaterdag af met een lekkere BBQ.  Zondag beginnen we om 10.00 uur en zal het rond 16.00 uur afgesloten worden. Het is zonder overnachting.

De kosten bedragen € 160,00 voor ruiters met een eigen paard en € 185 voor ruiters met een manegepaard, inclusief drankjes, lunch en BBQ.

Je kunt je opgeven via de mail of in de kantine.

 

Comments are closed.