Spring- en crosstraining

Binnenkort starten we met een spring-/crosstraining. Tijdens de lessen wordt er in de buitenbaan gesprongen en gaan we de wei in om te oefenen met de vaste crosshindernissen. We trainen ook met het rijden van een oefenparcours in de buitenbak en een oefencross in de wei, zodat de deelnemers goed voorbereid zijn om aan de wedstrijd op 9 juni mee te doen.

Het is een cursus van vier lessen op donderdagavond van 18.00-19.00 uur (17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni). Bovendien is de cross- en springwedstrijd op zondag 9 juni bij de cursus inbegrepen.

De kosten voor de totale cursus bedragen € 75,00 t/m 15 jaar, € 90,00 vanaf 16 jaar en € 60,00 voor eigen paarden die op Manege Groenewoude staan. Het is in overleg ook mogelijk om losse lessen mee te doen. Dan bedragen de kosten per les  € 17,00 t/m 15 jaar, € 20,00 vanaf 16 jaar en € 14,00 voor eigen paarden die op Manege Groenewoude staan. De kosten dienen voor aanvang van de les te worden betaald. De spring- en crosstraining is als extra cursus, dus niet in plaats van een andere les. Er kunnen geen inhaallessen worden gebruikt.

Inschrijven
De training is bedoeld voor ruiters met springervaring. Ook ruiters van buiten Manege Groenewoude zijn van harte welkom! Lijkt het je wat om hieraan mee te doen schrijf je dan snel in!! Dit kan in de kantine of je kunt mailen naar info@manege-groenewoude.nl

 

Comments are closed.