Ponykampdagen kerstvakantie

PONYKAMPDAGEN

8+ dag                            donderdag 27 december

Dit wordt een super leuke dag waarop we van alles gaan doen. Freestylen, ponyvoetbal, zonder zadel rijden, springen en allerlei andere activiteiten waar we in de lessen niet aan toekomen! Natuurlijk gaan we gezellig met z’n allen lunchen en is er genoeg drinken. De dag begint om 10.00 uur en het is afgelopen om 17.00 uur.

De kosten bedragen €65,00

Inclusief lunch en drinken

Ponykampdag voor de jongere kinderen

Donderdag 3 januari

De hele dag lekker tussen de pony’s. We hebben verschillende activiteiten met natuurlijk heel veel ponyrijden. En de kinderen leren zelf poetsen en opzadelen voor de les. Deze super leuke dag begint om 10.00 uur. We sluiten om 15.00 uur de dag af met een behendigheidsparcours waarbij de ouders kunnen komen kijken. De kinderen kunnen laten zien wat ze deze dag allemaal hebben geleerd!

De kosten bedragen €60,00

Inclusief lunch en drinken

Sportieve ponykampdag 8+

Vrijdag 4 januari

Voor iedereen die serieuzer aan de slag wil en graag nieuwe dingen wil leren is er een sportief ponykamp. Je krijgt echte dressuurlessen en springlessen op je eigen niveau. Natuurlijk is er tussendoor nog tijd voor leuke dingen. Deze dag begint om 10.00 uur en we sluiten de dag gezellig met zijn allen af met het avondeten.        Om 18.30 uur is het afgelopen.

De kosten bedragen €75,00

Inclusief lunch, avondeten en drinken

 

 

Comments are closed.