Springcursussen

Vanwege groot succes krijgt de springcursus voor manegeruiters een vervolg.

De cursus is bestemd voor iedereen vanaf half gevorderden niveau. Iedereen krijgt op z’n eigen niveau les. Dus als je het leuk vindt om naast je gewone les wat meer aandacht te besteden aan springen, dan is dit een superleuke cursus.

Aan het einde van de cursus rijd je een parcours, ieder op het eigen niveau!

Het zijn twee nieuwe cursussen van vijf lessen op woensdagavond van 17.30-18.30 uur

De volgende cursus is op 21 november, 5, 12 en 19 december en 2 januari. De cursus daarna is op 9, 16, 23 en 30 januari en 6 februari.

De kosten per cursus bedragen € 75,00 t/m 15 jaar, € 90,00 vanaf 16 jaar en € 50,00 voor eigen paarden die op Manege Groenewoude staan. Het is in overleg ook mogelijk om losse lessen mee te doen. Dan bedragen de kosten per les  € 17,00 t/m 15 jaar, € 20,00 vanaf 16 jaar en € 12,50 voor eigen paarden die op Manege Groenewoude staan. De kosten dienen voor aanvang van de eerste les te worden betaald. Aan de springcursus kan alleen worden deelgenomen als extra les naast het reguliere abonnement. Er kunnen geen inhaallessen worden gebruikt.

Cadeaubon
Je kunt ook een springcursus cadeau geven, b.v. voor de feestdagen! Als je dat wilt, dan maken we er een leuke cadeaubon van!

Inschrijven
Je kunt je opgeven in de kantine of via info@manege-groenewoude.nl. Als je twijfelt of dit iets voor je is, overleg dan even met je instructeur.

 

Comments are closed.