Wilt u slapen tussen de paarden in een prachtige landelijke omgeving maar zeer goed bereikbaar?  Op Manege Groenewoude in Woudenberg bieden wij een drietal nieuw ingerichte tweepersoons-B&B-kamers aan. Voor een gunstige prijs en van alle gemakken voorzien.

Wij bieden een heerlijk opgemaakt bed, iedere dag schone handdoeken, gebruik van een nieuwe keuken voorzien van kookplaat, magnetron, koffie- en thee-faciliteiten (gratis) en gebruik van douche en toilet. Ook heeft u een goed WIFI-bereik op het terein. U wordt hartelijk ontvangen met een gratis welkomstdrankje aan onze bar of op het terras!

De B&B is gesitueerd boven onze gezellige kantine met terras waar u tijdens de openingsuren diverse drankjes, tosti’s, soep, poffertjes en snoep kunt bestellen. De kantine geeft uitzicht op onze rijbanen waar altijd wel iets te zien is!

Woudenberg is centraal gelegen, goed bereikbaar  en toch omgeven door groen. De Utrechtse Heuvelrug aan de ene kant en aan de oostkant de Gelderse Vallei. Natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Woudenberg ligt midden in een fietsknooppunten-netwerk en ook zijn er veel klompenpaden in de omgeving. In landgoed Den Treek, nabij Woudenberg,  liggen ook kilometers ruiterpad door prachtige bossen en  heide.  Te paard is een kort ritje door het dorp nodig om in den Treek te komen.
Ook Amersfoort, Zeist en Veenendaal zijn dichtbij; leuke plaatsen om van alles te bekijken en te winkelen. Eetgelegenheid en winkels zijn ook in Woudenberg aanwezig.

Wilt u graag met uw eigen paard naar ons toe komen? Ook dat is mogelijk! Paardenboxen of weiland kan worden gehuurd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de manege. Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en najaar ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

De kamers zijn netjes ingericht met tweepersoonsbedden en kosten € 35,00 p.p. per nacht (Mits u voor twee personen reserveert), toeristenbelasting en schoonmaak zitten hierbij inbegrepen. Ontbijt is mogelijk op aanvraag.

Ook een groepsovernachting is bij ons mogelijk,  we beschikken over een grote slaapzaal met stapelbedden.  U kunt dan ook gebruik maken van de keuken en douche/toilet.

Een lunch of lunchpakket  is verkrijgbaar voor € 7,50.  De kosten van een paardenbox bedragen € 20,00 per dag, inclusief stro, ruwvoer en biks.

Voor vragen, reserveringen of informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar: info@manege-groenewoude.nl.