Wil je met een groep naar Manege Groenewoude komen?  Wil je slapen tussen de paarden in een prachtige landelijke omgeving maar zeer goed bereikbaar?  Op Manege Groenewoude in Woudenberg bieden wij een geheel vernieuwde groepsaccommodatie aan. Voor een gunstige prijs en van alle gemakken voorzien.

We hebben een grote slaapzaal met gezellige zitgelegenheid, gebruik van keuken, douches en toiletten. Voor de leiding is een aparte slaapkamer beschikbaar. De keuken is voorzien van kookplaat, magnetron, koffie- en thee-faciliteiten.

De groepsaccommodatie is gesitueerd boven onze gezellige kantine met terras en biedt uitzicht op onze rijbanen en de crosswei.

Woudenberg is centraal gelegen, goed bereikbaar  en toch omgeven door groen. De Utrechtse Heuvelrug aan de ene kant en aan de oostkant de Gelderse Vallei met veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Ook zijn er kilometers ruiterpad in de omgeving. Te paard is een kort ritje door het dorp nodig om in den Treek te komen.  En op het terrein kun je gebruik maken van de binnen- en buitenbanen, de crosswei en het weiland.

Wil je met een grote groep op kamp komen, al dan niet met eigen paarden en pony’s? Of wil je met je vriendengroepjes een weekendje op pad tussen de paarden?  Paardenboxen of weiland kan worden gehuurd. Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

Wil je met een groepje een buitenrijweekend of een spring-/crossweekend op onze leuke manegepaarden en –pony’s, dan kunnen we dat verzorgen! In overleg maken we een programma waarin we naast het rijden o.a. zitles, voltige, ruiterfitheid én een gezellige BBQ kunnen verzorgen!

De groepsaccommodatie is te huren voor € 15,00 p.p. per dag. Van 4 tot 30 personen! De kosten van een paardenbox bedragen € 20,00 per dag, inclusief stro, ruwvoer en biks. Voor maatwerk (b.v. maaltijden, programma verzorgen) kunnen we een offerte maken.

Voor vragen, reserveringen of informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar: info@manege-groenewoude.nl.