Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zondag 19 januari start de dressuurcompetitie weer. Er zijn 3 zondagen waar je je voor kan inschrijven. Zondag 19 januari, zondag 2 februari en zondag 15 maart. De ruiters die niet de mogelijkheid hebben om op zondag te rijden kunnen zich inschrijven voor zaterdag 1 februari.

De wedstrijd is voor iedereen. De ruiters die net begonnen zijn met paardrijden beginnen in de F-start. Deze proef wordt in een klein groepje gereden. Rijd je al langer paard maar heb je nog niet eerder meegedaan dan kun je in overleg met je instructeur in een hoger niveau instromen. Voor de volwassenen is er een aparte groep.

De proeven worden beoordeeld door een jury. Bij 210 punten of meer krijg je een promotie punt. Heb je bij de F-start t/m de F2 4 promotie punten gereden dan mag je een niveau hoger. Vanaf de F3 moet je 5 promotie punten halen.

Aan het einde van elke wedstrijddag is er een protocol uitreiking. Doe je de hele competitie mee        (alle 3 de wedstrijden) is er de laatste zondag een prijsuitreiking in groepen, ingedeeld naar niveau. Rijdt je 2 proeven per keer dan telt steeds de hoogste scoren.

Wil of kan je niet elke zondag dan kun je je ook voor 1 of 2 losse wedstrijden inschrijven.

Verdere informatie.

  • De startlijst wordt een aantal dagen van te voren opgehangen en geplaatst op de website. manege-groenewoude.nl
  • Je mag 2 favoriete paarden of pony’s opgeven. De manege deelt in op wie je mag rijden.
  • De wedstrijden worden gereden volgens de KNHS-ruiteropleidingen brons. In het boek ‘leer paardrijden met plezier’ lees je alle informatie en vind je ook de theorie.  Het boek is verkrijgbaar voor €95 in de kantine. Je kan ook de KNHS app downloaden. Daar staan alleen de proeven in. Niet de theorie.

De Kosten bedragen per losse proef voor jeugd t/m 15 jaar €17,50 vanaf 16 jaar €20,00. Voor ruiters met een eigen paard of pony die op de manege staat zijn de kosten €12,50. Doe je alle 3 de zondagen één proef rijden dan bedragen de kosten voor jeugd t/m 15 jaar €42,00 en vanaf 16 jaar €47,00. Met een eigen pony of paard die op de manege staat €35,00

Je kunt je opgeven door het onderstaande strookje te mailen of afgeven in de kantine.