Laden Evenementen

Dressuurwedstrijden.

In het najaar organiseren wij weer F- proeven. Om de drukte nog een beetje verspreid te houden zijn de wedstrijden verdeeld over 3 dagen.  Zaterdag 26 september  rijden de F-START, de F1 en de F2,  zaterdag 3 oktober de F3 t/m de F5  en Zaterdag 10 oktober de F6 en hoger.

De wedstrijd is voor iedereen. De ruiters die net begonnen zijn met paardrijden beginnen in de F-start. Deze proef wordt in een klein groepje gereden. Rijd je al langer paard maar heb je nog niet eerder meegedaan dan kun je in overleg met je instructeur in een hoger niveau instromen.

De proeven worden beoordeeld door een jury. Bij 210 punten of meer krijg je een promotie punt. Heb je bij de F-start t/m de F2 4 promotie punten gereden dan mag je een niveau hoger. Vanaf de F3 moet je 5 promotie punten halen.

Na elke wedstrijd dag is er een protocol/prijsuitreiking in de kantine.

Je kan je opgeven voor 1 of 2 proeven.

Verdere informatie.

  • De startlijst wordt een aantal dagen van te voren opgehangen en geplaatst op de website. manege-groenewoude.nl
  • Je mag 2 favoriete paarden of pony’s opgeven. De manege deelt in op wie je mag rijden.
  • De wedstrijden worden gereden volgens de KNHS-ruiteropleidingen brons. In het boek ‘leer paardrijden met plezier’ lees je alle informatie en vind je ook de theorie.  Het boek is verkrijgbaar voor €95 in de kantine. Je kan ook de KNHS app downloaden. Daar staan alleen de proeven in. Niet de theorie.

De kosten bedragen per proef:

Jeugd tot en met 15 jaar: € 17,50 per proef

Vanaf 16 jaar:                   € 20,00 per proef

Opgeven kan door onderstaand ingevuld in te leveren bij de bar:

 

 

 

Naam:                                                                                                                                       Niveu: F…………

 

Ik wil graag 1 of 2 proeven rijden.

Favoriete paard/pony

1…………………………………..

2………………………………….