Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of..

Wanneer je met een groepje iets gezelligs wil doen kunnen we een leuk programma verzorgen dat ook erg leuk is voor mensen zonder rij-ervaring. Het programma bestaat naast het paardrijden uit b.v. poetsles  of  freestylen en wordt afgestemd op de wensen van de groep.  Een hapje en drankje zijn inbegrepen. Het kan zowel in het weekend als doordeweeks. De kosten bedragen, afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, vanaf € 35,00 p.p.

Spring- of dressuurlessen
Voor groepen die al kunnen rijden verzorgen we spring- of dressuurlessen van 2 uur met vooraf en na afloop een hapje en een drankje. Het precieze programma wordt in overleg met de groep bepaald.  Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend worden verzorgd.  De kosten bedragen, afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, vanaf € 40,00 p.p.

Bosritten
Wil je met een groepje vrienden een buitenrit maken, dan kan dat ook bij ons. Daarvoor is wel voldoende rij-ervaring vereist, dit wordt voor het vertrek gecontroleerd. De kosten van een bosrit van 2½ uur bedragen € 45,00 p.p. bij een minimum van 6 ruiters, inclusief een drankje. Ook langere ritten evt. met picknick zijn mogelijk. Meer informatie vind je hier.

Lunch
Het is mogelijk om aansluitend op de activiteit lekker bij ons te lunchen. We kunnen een eenvoudige of uitgebreide lunch verzorgen, prijs in overleg.

Voor informatie kunt u bellen (033-2861456) of mailen (info@manege-groenewoude.nl).