Ponyrijden is natuurlijk supergaaf om te doen! Maar hoe moet je je pony eigenlijk poetsen? Hoe moet je op- en afzadelen? Hoe kun je jouw pony beter leren begrijpen?

Dit kun je allemaal leren op onze leuke Trixie-cursus.

Deze cursus is op vijf zaterdagen van 12.00-13.00 uur. In de cursus leer je hoe je op een goede en veilige manier met je pony omgaat. Hoe je je pony moet poetsen, waar je op moet letten in de omgang met je pony, hoe je moet op- en afzadelen, waar je op moet letten bij het opstappen.…. Dit komt allemaal aan bod!

De cursus is voor ouders en kinderen. Dus wanneer je graag je kind wil helpen met poetsen en opzadelen dan is deze cursus erg leuk en handig!  Kinderen met hun ouder(s) kunnen meedoen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Kinderen die zonder ouders meedoen moeten minimaal 7 jaar zijn. Overigens zijn ook volwassenen die net begonnen zijn met paardrijden van harte welkom!

De cursus begint op zaterdag 26 januari en is vervolgens op 2, 9 en 16 februari en 9 maart van 12.00-13.00 uur. De kosten bedragen voor 5 lessen € 35,00 p.p. inclusief limonade of koffie/thee. Het is ook mogelijk om losse lessen mee te doen. Daarvan zijn de kosten € 8,50 p.p. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers.