Op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari is er een tweedaags ponykamp met overnachting voor de stoere ruiters vanaf 8 jaar. Op het programma staan serieuze lessen maar ook allerlei andere leuke activiteiten zoals freestyle, bitloos rijden, nachtspel, spelletjes, ponyvoetbal en voltige. Te veel om op te noemen!

Het begint dinsdag om 10.00 uur en is woensdag om 16.00 uur afgelopen. De kosten bedragen € 155,00 inclusief ontbijt, lunch en avondeten.

Op donderdag 28 februari is er een leuke ponykampdag voor de jongeren kinderen. Ook als je nog niet op ponyrijden zit is dit een superleuke dag.  De hele dag tussen de pony’s met spelletjes en natuurlijk veel ponyrijden! Ook kunnen de kinderen die daar aan toe zijn op deze dag kennismaken met het rijden van dressuurproefjes! De dag is van 10.00-16.00 uur. De kosten bedragen per dag € 60,00 inclusief lunch.

Verzorgpony

In de voorjaarsvakantie is het op maandag en vrijdag mogelijk om een dagje met je lievelingspony bezig te zijn. Je mag tussen 10.00 en 16.00 uur twee uur vrij rijden en daarnaast lekker poetsen, knuffelen en vertroetelen. De kosten bedragen € 30,00 voor een dag! Het is voor ruiters vanaf half-gevorderd niveau. Als je twijfelt of het iets voor je is, overleg dan even met de instructeur.

Voor de verzorgpony kun je maximaal 1 inhaalles gebruiken. Voor de kampdagen per dag maximaal 2 inhaallessen. Per inhaalles wordt € 8,00 in mindering gebracht. Voor deze activiteiten kun je je opgeven via de mail of in de kantine!