Carrouselrijden is erg leuk als teamsport binnen de ruitersport. Op de manege hebben we een aantal carrouselgroepen. Op maandagavond is er een jongeren-paardencarrousel. Op vrijdag en zaterdag zijn er jeugd-ponycarrouselgroepen. En na de vakantie komt er op donderdagavond een volwassenen paarden carrouselgroep.

In de ponycarrouselgroepen is wat ruimte vrijgekomen. Een aantal ruiters van de zaterdag zal doorstromen naar de vrijdag. We zoeken voor de jeugdcarrouselgroepen nog nieuwe enthousiaste ruiters die het leuk vinden om welke week met een vaste groep te trainen. Voor de zaterdaggroep om 10.00 uur gaat het om jonge ruiters die nog geen carrouselervaring hoeven te hebben.
Ook voor de volwassenengroep op donderdag 19.00 uur is er nog plaats voor enthousiaste ruiters zodat deze groep (die voorheen op dinsdag reed) kan worden uitgebreid.

Lijkt het je leuk om te gaan carrouselrijden? De maand september is een proefmaand, dus dan kun je het uitproberen.

Als je de carrouselles als extra les gaat rijden, krijg je korting. De kosten zijn dan per maand voor jeugd t/m 15 jaar € 46,00; voor jeugd van 16 en 17 jaar € 56,00 en vanaf 18 jaar € 62,00.  Als het je eerste les is zijn de kosten gelijk aan de normale abonementskosten.

Als je belangstelling hebt en het een maand wilt proberen, geef je dan op via de mail, in de kantine of bij je instructeur!