Op zaterdagmiddag 16 maart hebben we een zitcompetitie! Bij deze wedstrijd worden zitproeven gereden waarbij vooral wordt gelet op houding en zit van de ruiter. Het is net weer iets anders dan de dressuurproeven en superleuk om aan mee te doen!

Er wordt gestreden om de wisselbeker voor de bestzittende manegeruiter.

We werken in twee groepen: ruiters die nog geen F4 diploma hebben en ruiters die wel al een F4-diploma hebben. De beste ruiter in de eerste groep krijgt een leuke prijs en de beste ruiter in de hogere groep wint de wisselbeker voor de bestzittende manegeruiter.

De competitie gaat in een aantal rondes, volgens knock-out systeem. De proeven worden in kleine groepjes gereden. Per groepje gaat één ruiter door naar de volgende ronde. Na een aantal rondes is de bestzittende ruiter van Manege Groenewoude bekend!!

De beginners worden ingedeeld en de rest gaat loten op welke pony je rijdt! Dat maakt het extra spannend. Het begint om 14.00 uur. De kosten bedragen slechts € 7,50.

Tenslotte maken degenen die in het bezit zijn van een F4-diploma en 10 jaar of ouder zijn ook nog kans om te worden geselecteerd voor de regiofinale van de KNHS-zitcompetitie.

Je kunt je opgeven door het strookje in te vullen en in te leveren in de kantine. Ook kun je je per mail opgeven.

 

Naam: …………………………………………………………………….

 

Wil graag meedoen met de zitcompetitie!

 

Ik rijd in de F…………………….