Stapmolen
De kosten voor het gebruik van de stapmolen zijn als volgt:
–    Onbeperkt gebruik voor een heel jaar: € 20,- per maand, per paard.
–    Losse maand: € 30,- per paard.
–    Eén keer per week: € 10,00 per maand
–    Eenmalig gebruik (zelf of door personeel): € 5,00.
– Stapmolenabonnement: door het personeel in de stapmolen laten zetten (6x per week): € 75,- per maand.
Wanneer je je paard zelf in de stapmolen wilt zetten, kan dat tussen 10.30 en 21.30 uur; op andere tijden in overleg. Voor uitleg over het gebruik van de molen kun je terecht bij het personeel.

Buitenrijbaan
De buitenrijbaan kan door alle ruiters gebruikt worden als er geen activiteiten zijn. Voor het behoud van de Agterbergbodem is het van het grootste belang dat de mest direct na het rijden wordt opgeruimd. Wanneer je de mest niet opruimt betaal je een boete van € 5,- per keer.

Overdekte achterbaan
De overdekte achterbaan is in eerste instantie bedoeld om te longeren en als uitwijkmogelijkheid voor privélessen en kinderfeestjes.
Losgooien is niet toegestaan, daarvoor zijn de paddocks beschikbaar. Rijden mag ook, maar longeren, lessen en kinderfeestjes hebben voorrang.

Paddock-abonnement
Het is in de winter mogelijk om je paard of pony een aantal uren per dag buiten te laten zetten in één van de paddocks. De paarden gaan in groepjes naar buiten. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per maand. Dit bedrag is inclusief het buiten- en binnenzetten door de manege (met uitzondering van de zondag). Wanneer je je paard eenmalig in de paddock wilt laten zetten bedragen de kosten € 5,- per keer. Een combinatie paddock- en stapmolen-abonnement is ook mogelijk in overleg.
Wij adviseren een waterdichte deken te gebruiken die ook geschikt is voor buiten. De kosten voor het om- en afdoen van beschermers bedragen € 10,00 per maand per paar.

Voor gebruik van alle rijbanen, paddocks en de stapmolen geldt dat na gebruik de mest dient te worden opgeruimd. Ook dient de laatste gebruiker de lampen uit te doen.