Ponykampen 2020

10+ ponykamp met slapen 20 juli t/m 24 juli
Ponykamp zonder slapen 27 juli t/m 31 juli

Stoer 10+ kamp

20 juli t/m 24 juli organiseert Manege Groenewoude weer een super leuk kamp speciaal voor ruiters met rij ervaring vanaf 10 jaar. Tijdens het kamp wordt er lesgegeven in verschillende disciplines. Natuurlijk het dressuur rijden, springen en cross.  Ook proberen wij jullie kennis te laten maken met wat minder bekende disciplines zoals voltige en TREC.

Dit jaar gaan wij ook weer een dagtocht met picknick maken in het bos. Er worden spelletjes georganiseerd met en zonder pony. In de avond zorgen wij voor een spannend avond programma en daarna blijven wij gezellig slapen in de slaapzaal boven de kantine.

  • Overdag en s ’nachts is er volwassen begeleiding aanwezig.
  • De kosten voor het kamp bedragen €315 inclusief maaltijden en drankjes.

Kijk hier een samenvatting van vorig jaar.

Ponykamp zonder slapen

27 juli t/m 31 juli organiseert Manege Groenewoude een ponykamp voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Ook de kinderen uit de guppenclub zijn welkom op dit kamp.  Er worden verschillende groepjes gemaakt die wij indelen naar leeftijd en niveau.

De dagen beginnen om 10.00 uur en zijn om 18.00 uur afgelopen. De kinderen blijven avondeten. Vrijdag is de dag om 16.00 uur afgelopen.

De hele dag staat in het teken van het verzorgen en rijden van pony’s.  Ook gaan we een stukje voltige proberen en voor de ruiters die er aan toe zijn gaan we een kleine buitenrit maken.

  • De kosten voor het kamp bedragen € 295 inclusief drankjes, lunch en avond eten.