Op zaterdagmiddag 26 mei hebben we een leuke en spannende sponsormiddag voor ponypret.

Programma
Het begint zaterdagmiddag aansluitend aan de guppenclub om 14.30 uur met ontvangst met limonade en koffie. We starten met de ruiters onder 8 jaar.  Na afloop van deze groep volgt hun prijsuitreiking en om 15.30 uur gaan we verder met de 8 tot 80 groep! Er is een prijs voor het beste team én een prijs voor degene die het meeste sponsorgeld inbrengt.

Na afloop kun je sponsorpannenkoeken eten: 3 kleine pannenkoeken voor € 5,00 of 5 kleine pannenkoeken voor € 7,50.

Er zijn een paar rubrieken waarin je je op kunt geven:

–          Ruiters jonger dan 8 jaar én beginnende ruiters van alle leeftijden: opgeven per drietal waarvan mimimaal één persoon kan paardrijden. Deze persoon legt samen met een loper/fietser een vaardigheidsparcours af. De derde persoon houdt de pony vast. Je kunt dus ook meedoen met je broertje of zusje of vriendje die niet rijdt!

–          Gevorderde ruiters ouder van 8 tot 80 jaar. Deze kunnen zich opgeven per tweetal. Eén persoon legt een parcours af te paard, ander kiest voor hardlopen óf mountainbiken. Voor het lopen/fietsen heb je niet per se topconditie nodig!

–          Wil je je met een team opgeven, bijvoorbeeld met je eigen les… Dan kan dat ook!! Je legt dan als team het parcours af. De manege doet ook mee met een personeelsteam!

Inschrijfgeld & sponsorgeld
Het inschrijfgeld is € 5,00 (inclusief limonade/koffie en het gebruik van pony/paard).  Daarnaast is het de bedoeling dat ieder team sponsorgeld inzamelt. Het parcours bestaat uit 10 onderdelen en per onderdeel geeft de sponsor minimaal € 0,50 cent. Ieder team brengt minimaal € 20,00 sponsorgeld in.

Opgeven
Wanneer je mee wilt doen kun je je opgeven door onderstaand strookje in te vullen en in te leveren in de kantine. Je ontvangt dan een sponsorlijst waarop je de sponsors kunt invullen en Ponypretfolders om aan de sponsors uit te delen.  Het sponsorgeld moet zijn betaald vóór de prijsuitreiking.

_______________________________________________________________

Wij doen mee met de jog, bike & go voor PonyPret op zaterdag 26 mei

 

 

Beginners en ruiters onder 8 jaar:

……………………………………… (paardrijden)

……………………………………… (fietsen/lopen)

………………………………………. (vasthouden)

Categorie 8 tot 80:

……………………………………… (paardrijden)

……………………………………… (fietsen/lopen)

 

 

Liefhebbers sponsorpannekoeken:

……………………………………………..                                …………………………………………..

……………………………………………..                                …………………………………………..