Zondag 20 januari beginnen we weer met de dressuurcompetitie. Er zijn drie zondagen waarvoor je je kunt inschrijven: 20 januari, 3 februari en 10 maart. Voor ruiters die niet de mogelijkheid hebben om op zondag te rijden is er zaterdag middag 2 februari ook de mogelijkheid om 1 of 2 proeven te rijden.

De wedstrijd is voor iedereen. De kinderen die in een opstartles rijden kunnen meedoen aan de F-start. De F-startproeven worden in kleine groepjes gereden. Verder start iedereen op zijn eigen niveau en is er een aparte groep voor volwassenen.

Als je met de hele competitie meedoet (alle drie de zondagen) is er de laatste zondag een prijsuitreiking in groepen, ingedeeld naar niveau. Per zondag kun je 1 of 2 proeven rijden. Als je kiest voor twee proeven per dag, telt steeds de eerste proef mee voor de einduitslag van de competitie. De beste per groep wint – naast beker en lint – een speciale dressuurles.

Als je niet alle zondagen kunt, kun je je ook voor 1 of 2 losse wedstrijden inschrijven.

Verdere info:

  • In de F-start t/m de F2 moet je 4 promotiepunten halen om een klasse verder te gaan. Vanaf de F3 moet je 5 promotiepunten halen.
  • De startlijst wordt van te voren opgehangen en op www.manege-groenewoude.nl geplaatst.
  • Je mag twee favoriete paarden/pony’s opgeven, maar de manege deelt in op wie je rijdt.
  • De wedstrijden worden gereden volgens de KNHS-ruiteropleiding Brons. In het boek ‘Leer paardrijden met plezier’ lees je alle info en ook de theorie staat erin. Het is verkrijgbaar voor   € 14,95 in de kantine. Ook kun je de KNHS-app met alle proeven downloaden voor € 4,99. De theorie staat niet in de app.
  • Meer informatie over de dressuurwedstrijden vind je op www.manege-groenewoude.nl onder ‘wedstrijden’.

De kosten bedragen per losse proef voor jeugd t/m 15 jaar € 15,00, vanaf 16 jaar € 17,50 en voor eigen paarden die op Manege Groenewoude staan € 12,50. Als je alle drie de wedstrijden een proef rijdt, betaal je t/m 15 jaar € 42,-, vanaf 16 jaar volwassenen € 47,- en voor eigen paarden € 35,00.

Je kunt je opgeven door het strookje te mailen of in te leveren in de kantine.

Opgave dressuurwedstrijden

 

Naam: …………………………………………………..  KNHS-relatienummer:  ………………..  Niveau: F…………….

0        Ik geef me op voor de drie wedstrijden voor 1 / 2 proeven per keer.

0            Ik kan niet alle drie de wedstrijden en geef me op voor

20 januari                         1 / 2 proeven

2 februari (zaterdag)        1 / 2 proeven

3 februari                          1 / 2 proeven

10 maart                           1 / 2 proeven

 

Favoriete paarden/pony’s:

 

1

2