BED & BREAKFAST (English)

Wilt u slapen tussen de paarden in een prachtige landelijke omgeving, die toch zeer goed bereikbaar is? Op Manege Groenewoude in Woudenberg bieden wij een drietal tweepersoons-B&B-kamers aan. Voor een gunstige prijs en van alle gemakken voorzien. Dus pak deze unieke kans om dichtbij de paarden slapen en de echte manegesfeer ervaren! Onze B&B is officieel open sinds mei 2017. Sindsdien hebben we vele leuke gasten mogen ontvangen uit wel 30 verschillende landen.

De B&B is gesitueerd boven onze gezellige kantine met terras waar u bij aankomst hartelijk welkom wordt geheten met een gratis welkomsdrankje. Tijdens de openingsuren kunt u hier tevens diverse drankjes, tosti’s, soep, poffertjes en pizza’s bestellen. De kantine geeft uitzicht op onze rijbanen waar altijd wel iets te zien is!

Woudenberg is centraal gelegen, goed bereikbaar en toch omgeven door groen. De Utrechtse Heuvelrug ligt aan de westkant en aan de oostkant de Gelderse Vallei. Natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Woudenberg ligt midden in een fietsknooppuntennetwerk en ook zijn er veel klompenpaden in de omgeving. In landgoed Den Treek, nabij Woudenberg, liggen ook kilometers ruiterpad door prachtige bossen en heide. Te paard is een kort ritje door het dorp nodig om in Den Treek te komen.

Ook Amersfoort, Zeist en Veenendaal zijn dichtbij; leuke plaatsen om van alles te bekijken en te winkelen. Eetgelegenheid en winkels zijn ook in Woudenberg aanwezig.

WAKKER WORDEN TUSSEN DE PAARDEN EN
NA HET ONTBIJT EEN MOOIE BOSRIT? BOEK NU!

TARIEVEN

Overnachting voor 1 persoon            € 65,00,-                                  

Prijzen zijn per nacht en inclusief  toeristenbelasting.

KOMT UW PAARD OOK MEE?

Wilt u graag met uw eigen paard naar ons toe komen? Ook dat is mogelijk! Paardenboxen of weiland kunnen worden gehuurd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de manege. Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en najaar ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

Stalling paard                                                                              € 25,00 per paard per dag
Dag van aankomst en van vertrek worden geheel in rekening gebracht.

Verdere arrangementen zijn natuurlijk mogelijk en kunnen op uw wensen afgestemd worden. Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14:00 uur en wij verzoeken u voor 12:00 uur de kamer te verlaten. Voor vragen, reserveringen of informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar: info@manege-groenewoude.nl.

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Onze comfortabele accommodatie op de manege vormt een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten met en zonder paarden. Wij kunnen deze activiteiten voor u regelen, of u de adressen geven van andere professionele aanbieders. En u mag dit ook zelf regelen: het is aan u.

Contactgegevens

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931 PX  Woudenberg
Telefoon:  +31 33  286 14 56
Mail: info@manege-groenewoude.nl

Bankgegevens:
Rabobank te Woudenberg
Nummer : NL51 RABO 0372 4050 29