Tarieven
Paard mee?
Kamers
Culturele activiteiten

BED & BREAKFAST (English)

Wilt u slapen tussen de paarden in een prachtige landelijke omgeving, die toch zeer goed bereikbaar is? Op Manege Groenewoude in Woudenberg bieden wij een drietal tweepersoons-B&B-kamers aan. Voor een gunstige prijs en van alle gemakken voorzien. Dus pak deze unieke kans om dichtbij de paarden slapen en de echte manegesfeer ervaren! Onze B&B is officieel open sinds mei 2017. Sindsdien hebben we vele leuke gasten mogen ontvangen uit wel 30 verschillende landen.

De B&B is gesitueerd boven onze gezellige kantine met terras waar u bij aankomst hartelijk welkom wordt geheten met een gratis welkomsdrankje. Tijdens de openingsuren kunt u hier tevens diverse drankjes, tosti’s, soep, poffertjes en pizza’s bestellen. De kantine geeft uitzicht op onze rijbanen waar altijd wel iets te zien is!

Woudenberg is centraal gelegen, goed bereikbaar en toch omgeven door groen. De Utrechtse Heuvelrug ligt aan de westkant en aan de oostkant de Gelderse Vallei. Natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Woudenberg ligt midden in een fietsknooppuntennetwerk en ook zijn er veel klompenpaden in de omgeving. In landgoed Den Treek, nabij Woudenberg, liggen ook kilometers ruiterpad door prachtige bossen en heide. Te paard is een kort ritje door het dorp nodig om in Den Treek te komen.

Ook Amersfoort, Zeist en Veenendaal zijn dichtbij; leuke plaatsen om van alles te bekijken en te winkelen. Eetgelegenheid en winkels zijn ook in Woudenberg aanwezig.

WAKKER WORDEN TUSSEN DE PAARDEN EN
NA HET ONTBIJT EEN MOOIE BOSRIT? BOEK NU!

TARIEVEN

Overnachting voor 1 persoon            € 65,00,-                                  

Prijzen zijn per nacht en inclusief  toeristenbelasting.

BOEK NU

KOMT UW PAARD OOK MEE?

Wilt u graag met uw eigen paard naar ons toe komen? Ook dat is mogelijk! Paardenboxen of weiland kunnen worden gehuurd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de manege. Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en najaar ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

Stalling paard                                                                              € 25,00 per paard per dag
Dag van aankomst en van vertrek worden geheel in rekening gebracht.

Verdere arrangementen zijn natuurlijk mogelijk en kunnen op uw wensen afgestemd worden. Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14:00 uur en wij verzoeken u voor 12:00 uur de kamer te verlaten. Voor vragen, reserveringen of informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar: info@manege-groenewoude.nl.

Bekijk onze pensionstalling

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Onze comfortabele accommodatie op de manege vormt een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten met en zonder paarden. Wij kunnen deze activiteiten voor u regelen, of u de adressen geven van andere professionele aanbieders. En u mag dit ook zelf regelen: het is aan u.

Contact opnemen
Slaapkamers
Comfortabele eenpersoonsbedden 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden
Comfortabele tweepersoonsbedden  kamers met 1 tweepersoonsbed
Tv ja
Koffie- en thee-faciliteiten gratis, in de keuken
Badkamers toegewezen eigen badkamer buiten de kamer
Toiletten 3
Beddengoed inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Moderne keuken gemeenschappelijk
Algemeen
Wifi gratis
Terras ja
Parkeerplaats gratis
Huisdieren toegestaan ja, € 5,00 per huisdier
Rolstoeltoegankelijk nee
Speeltoestel nee
Campingbedje nee
Ligging
Dorp (Woudenberg): 1,2 km afstand
Bos Den Treek: 5,8 km afstand
Amersfoort 9,8 km afstand
Arnhem: 43,1 km afstand

Bezoek Piramide van Austerlitz
Uniek in Nederland is het groene monument van de piramide van Austerlitz.
www.pyramidevanausterlitz.nl

Bezoek Kasteel van Amerongen
Bezoek aan kasteel Amerongen met een rondleiding in het weekend. De kasteeltuin is ook de moeite waard!
www.kasteelamerongen.nl

Zwemmen in het henschotermeer
Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn.
www.henschotenmeer.nl

Expositie en rondleiding Grebbelinie
De expositie Grebbelinie in het Vizier expositie bij Hoeve De Beek, laat het verhaal zien van de gevechten die bij de Grebbelinie zijn gevoerd tijdens WO II. Er is hier een loopgraaf nagebouwd. Ook excursie onder leiding van een gids mogelijk.
www.grebbelinie.nl

Nationaal Militair Museum Soesterberg
Ontdek de wereld van de krijgsmacht. Maar niet alleen het museum zelf is een bezoek waard, ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Genieten van de bijzondere natuur van Park Vliegbasis Soesterberg, fietsen langs militair erfgoed of de kunstwerken op het terrein en in de shelters ontdekken
www.nmm.nl

Dierentuin van Amersfoort!
Klim over de beren, onder de hyena’s & door de volière in Dierentuin van Amersfoort! Volg je de begaande paden of klauter je langs, boven, over en tussen de dieren? Tijdens de tocht leer je de dieren op een andere manier kennen en ontdek je allerlei leuke dierenweetjes!
www.dierenparkamersfoort.nl

Stadswandelingen
Ga met een door de VVV georganiseerde schitterende wandeling in Wijk bij Duurstede langs bezienswaardigheden in. Of kies voor een stadswandeling door Amersfoort, deze voert u langs de mooiste plekjes in deze historische plaats. Amersfoort heeft een heuse fotoroute, langs de meeste charmante stukjes van de stad.

Rondvaart
Maak een rondvaart door de historische binnenstad, een leuke manier om het mooie Amersfoort te bekijken.
www.amersfoort-rondvaarten.nl

Winkelen
Op zoek naar leuke winkeltjes? Je slaagt beslist in het nabije Veenendaal of Amersfoort.

Wandelen
Het buitengebied rond de manege leent zich voor afwisselende wandelingen. Een gemarkeerde klompenroute is het Oudenhorsterpad. Natuurlijk zijn er diverse routes te volgen in natuurgebied Den Treek en verdere omgeving zoals het Leersumse veld.

Fietsen

Manege Groenewoude is dichtbij het fietsknooppuntennetwerk gelegen. Vanuit de manege kunt u zelf gemakkelijk uw eigen route uitstippelen. Zo komt u bij de mooiste plekjes.

Racefietsen en mountainbiken
De Amerongse Berg, een mooie beklimming voor racefietsers maar ook voor liefhebbers van mountainbiken zijn er routes beschikbaar. Voor de mountainbikeroutes is een vignet nodig.

Kanoën
Het Valleikanaal, een prachtig kanaal om met de kano af te peddelen. Een ideale activiteit voor de warmere dagen.
www.kanocentrumberg.nl

Actie en avontuur op de Grebbelinie
Voor leuke buitenactiviteiten zoals steppen, vlotbouwen, GPS-tochten, boogschieten of mountainbiken kun je terecht bij
www.mad-venture.com

Bootcamp
Voor wie met de groep een flinke workout wil is een bootcamp helemaal trendy. Sportschool Be Active, Fit and More komt hiervoor bij u op locatie. Bij slecht weer kan dit bij ons in de overdekte achterbak.

Ligfietsen
Bekijk het landschap eens vanaf een ander gezichtspunt en maak een tocht op een ligfiets. Er zijn ligfietsarrangementen in de buurt van Amersfoort.

Solextour
Vanuit Woudenberg kunt u de mooie omgeving van Woudenberg, Scherpenzeel en de Utrechtse Heuvelrug per solex verkennen.

Contactgegevens

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931 PX  Woudenberg
Telefoon:  +31 33  286 14 56
Mail: info@manege-groenewoude.nl

Bankgegevens:
Rabobank te Woudenberg
Nummer : NL51 RABO 0372 4050 29

B&B Boekingsformulier