BUITENRITTEN

Paardrijden in het mooiste bos- en natuurgebied van Nederland? In landgoed Den Treek-Henschoten ligt 70 kilometer ruiterpad voor je klaar. Vanaf het voorjaar tot het najaar kun je vrijwel elke zondag om 10.00 op de manege terecht voor een buitenrit. Tijdens zomermaanden worden er ook op woensdagavond en zondagochtend bosritten georganiseerd.

Om teleurstelling te voorkomen, neem van tevoren even contact met ons op.

Groepsbuitenrit
Wil je met een groepje vrienden een buitenrit maken? Dat kan! Daarvoor is wel voldoende rij-ervaring vereist. Dit wordt voor het vertrek gecontroleerd. De kosten van een bosrit van 2½ uur bedragen € 55,- p.p. Ook zijn langere tochten mogelijk. De prijs wordt dan in overleg afgesproken. Het is mogelijk om aansluitend op de activiteit lekker bij ons te lunchen. We kunnen een eenvoudige of uitgebreide lunch verzorgen, prijs in overleg.
Net als voor het rijden op de manege, geldt dat bij een buitenrit ook een veiligheidscap gedragen dient te worden. Een veiligheidscap kan bij ons gehuurd worden.

Heb je bijzondere wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

Dauwtrappen
Op Hemelvaartsdag is het standaard dauwtrappen op Manege Groenewoude. Met een aanvangstijd van 6.00u gaan we letterlijk voor dag en dauw te paard. Met een gezellige groep vroege vogels gaan we vervolgens het bos in waar het dauw nog op de velden ligt. Als afsluiter eten we gezamenlijk lekker pannenkoeken!
Voor meer informatie en actuele prijzen voor dauwtrappen, strandritten en andere (bijzondere) ritten klik hier.