GROEPSACCOMMODATIE

Wil je met een groep naar Manege Groenewoude komen?  Wil je slapen tussen de paarden in een prachtige landelijke omgeving maar die toch zeer goed bereikbaar is? Op onze manege in Woudenberg bieden wij een geheel vernieuwde groepsaccommodatie aan. Voor een gunstige prijs en van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie is gesitueerd boven onze gezellige kantine met terras en biedt uitzicht op onze rijbanen en de crossweide.

Woudenberg is centraal gelegen, goed bereikbaar en toch omgeven door groen. De Utrechtse Heuvelrug aan de westkant en aan de oostkant de Gelderse Vallei bieden veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en kanoën. Ook ligt er kilometers ruiterpad in de omgeving. Te paard is een kort ritje door het dorp nodig om in den Treek te komen. Op het terrein kun je gebruik maken van de binnen- en buitenbanen, de crossweide en het weiland.

Wil je met een grote groep op kamp komen, al dan niet met eigen paarden en pony’s? Of wil je met je vriendengroep een weekendje op pad tussen de paarden? Paardenboxen of weiland kunnen worden gehuurd. Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

Een buitenrijweekend of een spring-/crossweekend op onze leuke manegepaarden en –pony’s? Dat kunnen we voor jullie verzorgen! In overleg maken we een programma waarin we naast het rijden o.a. zitles, voltige, ruiterfitheid én een gezellige BBQ verzorgen! Voor maatwerk (b.v. maaltijden, programma verzorgen) kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Voor vragen, reserveringen of informatie over de mogelijkheden kunt u mailen naar: info@manege-groenewoude.nl.

MET JE VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S WAKKER WORDEN TUSSEN DE PAARDEN EN
NA HET ONTBIJT LEKKER RIJDEN? BOEK NU!

TARIEVEN

Groepsaccommodatie                                            € 45,00 per persoon, per nacht (Min. 6 personen)

Prijzen zijn per nacht en inclusief toeristenbelasting.

KOMEN ER PONY’S OF PAARDEN MEE?

Dat kan! Paardenboxen of weiland kunnen worden gehuurd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de manege. Zo beschikken wij over 2 binnenrijbanen, zeer ruime buitenbaan met Agterbergbodem, overdekte longeerbaan, een crossweide, paddocks, stapmolen en voldoende weiland om uw paard lekker te laten grazen. Den Treek is één van de grootste buitenrijgebieden van Nederland en ligt op circa 15 minuten stapafstand van onze manege.

Ruiters zonder eigen paard maar met rij-ervaring kunnen in het voorjaar, zomer en najaar ook een bosrit meerijden onder begeleiding.

Stalling paard                                                                              € 25,00 per paard per dag.
Inclusief stro, ruwvoer en biks

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Onze comfortabele accommodatie op de manege vormt een perfecte uitvalsbasis voor activiteiten met en zonder paarden. Wij kunnen deze activiteiten voor u regelen, of u de adressen geven van andere professionele aanbieders. En u mag dit ook zelf regelen: het is aan u.

Contactgegevens

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931 PX  Woudenberg
Telefoon:  +31 33  286 14 56
Mail: info@manege-groenewoude.nl

Bankgegevens:
Rabobank te Woudenberg
Nummer : NL51 RABO 0372 4050 29

Groepsaccommodatie Boekingsformulier