LEASEN

Paard of Pony leasen bij Manege Groenewoude
Je droomt van een eigen paard, maar de kosten en tijd weerhouden je om deze droom te verwezenlijken? Een mogelijke oplossing kan zijn om een paard of pony te leasen. Door eerst jouw droom paard of pony te leasen kan je wennen aan alle verplichtingen die een eigen paard of pony met zich meebrengen. Want als je eenmaal een eigen paard of pony hebt kun je natuurlijk niet zomaar zeggen dat je vandaag geen zin hebt om te rijden of dat je de stalling deze maand niet kunt betalen. Leasen is dus een mooie manier om te kijken of de aanschaf van een eigen paard of pony wel verstandig is.

Wij bieden diverse leasecontracten aan waarmee jouw droom werkelijkheid kan worden. Voor de mogelijkheden en kosten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Spelregels:
– De leaseprijs is inclusief volpension stalling en gebruik van de accommodatie, dierenarts kosten, kosten voor het bekappen door de vaste hoefsmid van Manege Groenewoude en gebruik van harnachement.
– Als je een paard least is het niet toegestaan om derden (anderen dan die het leasecontract hebben ondertekend) op het leasepaard te laten rijden of te laten verzorgen. Indien er tijdig overlegd wordt met Manege Groenewoude zal deze zorg dragen voor de beweging van het leasepaard.
– WA-verzekering is verplicht.
– De betaling van de lease dient in de eerste week van de nieuwe maand te gebeuren.
– Exclusief zijn bijkomende kosten, zoals extra lesgeld, eventuele hoefijzers, wedstrijdkosten, WA-verzekering.
– De lestarieven voor een leaseklant zijn hetzelfde als een pensionklant.
– Manege Groenewoude blijft eigenaar van het leasepaard en heeft altijd recht om het leasecontract te beëindigen.
– Manege Groenewoude behoudt zich het recht om te allen tijde de voorwaarden/regels van de lease aan te kunnen passen.
– Minimale leaseperiode is 1 jaar, met een proefperiode van 1 maand. Indien de lease-klant het leasecontract wenst te beëindigen, dient deze schriftelijk een maand voor het einde van het contract te worden ingediend bij de bedrijfsleiding en administratie van Manege Groenewoude.
– Manege Groenewoude behoudt zich het recht om het paard 2 uur per week in te zetten.