VERJAARDAGSFEEST

Neem op je verjaardagsfeestje je vriendjes en vriendinnetjes mee naar een bijzonder feest op de manege. Met z’n allen paardrijden; een onvergetelijk cadeau voor jou en je vrienden!

Hoe ziet jouw feestje eruit:
– Jullie worden ontvangen met limonade en een rondleiding over de manege
– Alle ruitertjes krijgen een eigen pony aangewezen waarna jullie gaan rijden!
– Na het rijden worden de pony’s overgenomen door de ruitertjes van een les of we brengen de pony’s weer naar stal waar ze worden afgezadeld.
– Voor of na het rijden eten we in de kantine patat, poffertjes of een broodje knakworst en drinken limonade.
– Als aandenken krijgt ieder kind een rozet mee naar huis.

Bovenstaand pakket kost € 20,00 per kind met een minimum aantal van 6, bij minder deelnemers betaald u alsnog de prijs van 6 deelnemers. Extra consumpties (extra snack, chips, snoep, eten en drinken voor ouders/begeleiders) kunnen worden bijbesteld en worden apart afgerekend. Een cap is gratis beschikbaar.

De dagen zijn woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag. Het feestje duurt in zijn geheel ongeveer twee uur. Andere dagen en tijden in overleg.

Denk eraan om dichte stevige schoenen/laarsjes met een klein hakje mee te nemen voor de kinderen.

Bel of mail ons voor een afspraak en dan zorgen wij dat alles prima geregeld wordt!

GROEPSACITIVITEIT

Iets te vieren of met een groepje op stap? Door samen paard te rijden op Manege Groenewoude wordt jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of andere feestelijke gelegenheid een unieke ervaring voor jou en je gasten.

Wanneer je met een groep iets gezelligs wil doen kunnen we een leuk programma verzorgen. Rij-ervaring is hiervoor niet noodzakelijk. Het programma bestaat naast het paardrijden uit b.v. freestylen en wordt afgestemd op de wensen van de groep. Een hapje en drankje zijn inbegrepen. Het kan zowel in het weekend als doordeweeks. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en het programma.

Spring- of dressuurlessen
Voor groepen die al kunnen rijden verzorgen we spring- of dressuurlessen van 2 uur met vooraf en na afloop een hapje en een drankje. Het precieze programma wordt in overleg met de groep bepaald. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend worden verzorgd. De vanafprijs bedraagt, afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, €40,- p.p.

Bosritten
Wil je met een groepje vrienden een buitenrit maken, dan kan dat ook bij ons. Daarvoor is wel voldoende rij-ervaring vereist, dit wordt voor het vertrek gecontroleerd. De kosten van een bosrit van 2,5 uur bedragen €55,- p.p. Ook langere ritten evt. met picknick zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Lunch
Het is mogelijk om aansluitend op de activiteit lekker bij ons te lunchen. We kunnen een eenvoudige of uitgebreide lunch verzorgen. De prijs is in overleg.

Bel of mail ons voor een afspraak en dan zorgen wij dat alles prima geregeld wordt!