VACATURES & STAGES

Manege Groenewoude is een gezellige manege in het hart van het land. Wij hechten veel waarde aan de binding met onze klanten en de familiaire sfeer op onze manege. Mochten wij op dit moment geen openstaande vacatures hebben, aarzel niet om bij interesse contact op te nemen voor meer informatie of stuur een prikkelende open sollicitatie.

Stages
Wij zijn een door Aequor erkend leerbedrijf en hebben het gehele jaar plek voor (een) stagiaire(s). Wij bieden afwisselend en leerzaam werk met zowel (op)fok, sport als manegepaarden. Werkzaamheden tijdens de stage variëren en zijn mede afhankelijk van de kundigheid van de stagair(e). Zowel MBO als HBO-niveau is mogelijk. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Vrijwilligers
Je kunt ons helpen in de vorm van vrijwilligerswerk o.a. tijdens onze “uitmestochtenden”, met paarden buiten zetten, opstrooien en vegen. Daarnaast organiseren wij diverse evenementen, waaronder KNHS-wedstrijden waarvoor wij geregeld opzoek zijn naar ringmeesters en schrijvers. Dit is ontzettend leerzaam, voor ruiters en amazones die graag willen groeien in de dressuursport. Wil je graag op regelmatige basis lekker bezig zijn met de paarden en de sport? Neem contact met ons op.

Gezocht, enthousiaste barmedewerkers!

Wij zijn op zoek naar enthousiast en gemotiveerde vrijwilligers voor barwerkzaamheden bij wedstrijden en evenementen. Vind je het leuk om onze klanten te bedienen vanachter onze nieuwe bar? Ben je goed in het creëren van een gezellige sfeer? Neem contact met ons op!