Laden Evenementen

Bixie&Friends

 

De FNRS en KNHS hebben speciaal voor de jonge ruiters tot 12 jaar een nieuwe ruiteropleiding ontwikkeld genaamd Bixie&Friends

Bixie is een stoere hengst die samen met zijn paardenvrienden, Dancer, Hero, Star, Rocket, Jumper en Lucky de meest fantastische avonturen beleeft. Ze vinden het fantastisch om jou alles te leren over paardrijden, hoe je paarden moet poetsen en verzorgen, hoe je wedstrijden kunt rijden en hoe je paardentaal kunt leren herkennen.

In de ruiteropleiding Bixie&Friends leren de kinderen op een veilige en vriendelijke manier omgaan met paarden en pony’s. Naast omgang en verzorging is er ook een thema dressuur, springen en voltige.

De lessen zullen bestaan uit theorie en praktijk. Per thema zijn er stempels te behalen. Ook zijn er voor sommige  onderdelen diploma’s te halen.

Bij iedere stempel die de kinderen kunnen halen zijn een aantal leerdoelen gesteld. De leerdoelen zijn verdeeld in kennisdoelen en vaardigheidsdoelen.

De Bixie&Friends lessen worden meerdere keren per jaar georganiseerd in blokjes van 5 lessen. De 5e les is altijd het toets moment voor de stempels of eventuele diploma’s.

De stempels kunnen worden verzamelt in het Bixie&Friends ruiterpaspoort.

Kinderen die vanaf 1 februari 2022 zich aanmelden krijgen automatisch een Bixie&Friends ruiterpaspoort.

De eerste 5 lessen zullen gegeven worden op:

Zaterdag 22 januari

Zaterdag 5 februari

Zaterdag 19 februari

Zaterdag 12 maart

Zaterdag 19 maart

 

De lessen worden gegeven van 13.45 uur tot 15.15 uur. Tussendoor krijgen jullie limonade te drinken.

De kosten voor de eerste 5 lessen bedragen: € 90,- inclusief een nieuw paspoort.

De volgende 5 lessen bedragen de kosten € 75,-

Meer informatie vind je op: www.bixiekids.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant